Genåbning af Skelgårdskirken

Udgivet tir d. 1. sep 2020, kl. 20:00
Værd at vide

Genåbning af Skelgårdskirken

Vær med til gudstjenester søndage kl. 10 og morgensang onsdage kl. 10 både her i kirken og på computeren.
Kirkedørene åbnes kl. 9.45, og vi kan desværre ikke byde på kaffe eller fællessang bagefter.
Ved indgangsdøren står der sprit som man bedes bruge, herefter skal man gå direkte til en stol i kirkesalen og sætte sig.
Der er til alle gudstjenester tilstedeværelselse af menighedsrådsmedlemmer, som vil hjælpe og anvise reglerne for gudstjenester i vores kirke.
Menighedsrådsmedlemmer vil også anvise hvordan nadveren skal foregå og være præsten behjælpelig ved denne.
Efter gudstjenesten bedes man gå helt ud at kirken. Dette for at undgå at man samler sig i små grupper og står for tæt på hinanden inde på kirketorvet.
Menighedsrådet ved Skelgårdskirken glæder sig til, at det igen bliver muligt at kunne være mere sammen og give hinanden hånden. Vi følger omhyggeligt retningslinjerne fra myndighederne, så vi sammen kan undgå smitte og kan passe på hinanden. Dette er at vise næstekærlighed.
Følg med på hjemmesiden og facebook for at se, hvornår de øvrige aktiviteter begynder igen.

Kirkekontoret kan kontaktes pr. telefon 32 53 77 44 i åbningstiden, personlig henvendelse kan ske efter aftale.

Skelgårds Sogns Menighedsråd

Antal kirkegængere - med og uden fællessang.pdf