Barok-projekt med MGK-elever og Concerto Copenhagen lørdag den 19. september kl. 14:00

Udgivet tir d. 1. sep 2020, kl. 19:00
kultur

Barok-projekt med MGK-elever og Concerto Copenhagen

lørdag den 19. september kl. 14:00

Har du lyst til at komme til gratis barokkoncert med elever fra MGK Hovedstaden, Sankt Annæ og MGK Sjælland og medlemmer af Concerto Copenhagen?

MGK står for Musikalsk Grund Kursus og er et enten 3- eller 4-årigt intensivt forløb op til Konservatoriet. Eleverne udgør toppen af unge danske musikere og sangere.

Barokkoncerterne er afslutningen på et spændende kursus med coaching af medlemmer af Concerto Copenhagen. Her har eleverne arbejdet grundigt med de særlige spilleteknikker og musikalske udtryk, der gør sig gældende i barokken. Augustinus Fonden har betalt for særlige barokbuer, der gør det nemmere for strygerne at artikulere musikken efter de originale forskrifter.

Der spilles og synges værker af bla. Händel og Vivaldi.

Der er plads til 87 mennesker i kirken enligt retningslinjerne, der gælder først til mølle princippet.