Her skal du bruge Corona pas

Udgivet af Nina Thorendahl, ons d. 24. nov 2021, kl. 10:17
Nyhed

Folketingets Epidemiudvalg har besluttet, at Coronapas indføres fra fredag den 12. november.

Beslutningen betyder på folkekirkens område, at deltagere skal medbringe Corona pas, når der er mere end 100 personer samlet indenfor og 1000 udenfor. Kravet om Coronapas gælder, uanset om der er tale om en gudstjeneste, en kirkelig handling, som fx dåb, bryllup eller begravelse, eller et andet folkekirkeligt arrangement.

Vi følger de til enhver tid gældende COVID-19-regler, og du skal altså være forberedt på, at du skal vise Corona pas til arrangementer med mere end 200 personer (kirkens personale undtaget) i Skelgårdskirken.