Ameyo - Et møde med det feminine

Torsdag d. 19. maj 2022, Kl. 17:00 til kl. 19:30
Kamilla Bugge

Et møde om det feminine -  en aften for dig som er nysgerrig overfor det feminine.

Underviser og psykoterapeut Ameyo katharina Barfred-Dixob har mange års erfaring med undervisning og psykoterapi, er en yderst kompetent og spændende kvinde, og som jeg ser det, den helt rette til denne aften.

Ønsket er at skabe et rum, en cirkel hvor vi nysgerrigt kan snakke om det feminine i verden, i os, i skabelse, i Gud, og skabe en åben, ærlig, nysgerrig dialog mellem Ameyo og os kvinder som indtager cirklen.

Der er kun 25 pladser til dette event, der kommer et igen til efteråret.

Eventet er kun for kvinder og koster 125 kr. Prisen er inklusiv en lille let middag med tid til snak og reflektion.

Aftenen vil starte med en cirkel i kirkerummet 17.00 - ca 18.30 og efterfølgende middag og reflektion.

Tilmelding:

Send en mail til kabu@km.dk og du er først tilmeldt, når jeg har besvaret din mail og pengene er overført. Derved sikrer jeg, at vi overholder de 25 kvinder.

Jeg glæder mig så meget til denne aften sammen med jer, Ameyo og det feminine

Skriv endeligt hvis du har nogle spørgsmål

Kærligst Kamilla