Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Skelgårdskirken
Hvor du hører hjemme
Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Lyden af stilhed meditationsgudstjeneste

Dato
Mandag d. 20. marts 2023, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Sted
Sindingvej 9, 2770 Kastrup, Sindingvej, 2770 Kastrup
Pris
gratis

Kom ind i Skelgårdskirkens smukke kirkerum og få en helt unik sanseoplevelse i lyd.

Lyden af Stilhed ved Mayaya Schubert og Gert Bach vil skabe et klangtæppe af lyde fra syngeskåle, krystalskåle, sansula, vindspil, trommer og kirkens flygel.
Sammen med et enestående kirkerum, alter og en fantastisk akustik opstår der et felt af morfisk resonans. Kirkens præst Kamilla Bugge vil supplere med det talte ord, der ligeledes bliver en integreret del af lydlandskaberne.
Intentionen er at skabe et lydrum, hvor der bliver skabt plads til bøn, fordybelse, indre ro og kropslig afspænding. En meditativ tilstand hvor man inviteres til at genopdage en dybere kontakt indadtil og større resonans udadtil. I dette rum kan hverdagens udfordringer slippes, og man får en mulighed for at genfinde sin hjemmefrekvens/essens.
Lyden af Stilhed har gennem 12 år opført lydlandskaber i kirker mange forskellige steder i Danmark. Bl.a. Roskilde Domkirke, Ansgarkirken - Vor Frue Kirke - Vor Frelser Kirke og Helligåndskirken i København, Messiaskirken i Gentofte, Tranum Kirke, Mylund Kirke, Sct. Lukas Kirke på Frederiksberg m.fl.
GRATIS ENTRÉ