Hymns from Nineveh - julekoncert

Torsdag d. 1. december 2022, kl. 19:00 til fredag d. 2. december 2022, kl. 20:30

Hymns from Nineveh giver intim solo-julekoncert i Skelgårdskirken

Jonas H. Petersen er den fantastiske stemme bag Hymns from Nineveh

I mere end et årti har sangene fra Endurance in Christmas Time hver jul flydt ud i radiobølger og fra tusindvis af danske hjem. Disse salmepopsange samt de gribende helårsjulesange fra sit dansksprogede album, Julekassen, tager Jonas H. Petersen med sig, når han spiller julekoncert i Skelgårdskirken.

Ånd, autenticitet og storhed

Jonas H. Petersen er en vaskeægte julestjerne, der tager julen alvorligt. Med sine albums Julekassen fra 2021 og Endurance in Christmas Time (2011) har Jonas vist, at julesange kan røre noget fundamentalt og eksistentielt, som rækker langt ud over julesæsonen. Jonas kyler lir og lametta ud og erstatter det med skønhed, ånd og sagte storhed. Livets mørke, julens lys. Fællesskabets håb.

Forvent derfor en anderledes, autentisk juleoplevelse, hvor Jonas H. Petersen, alene på scenen, med sine dybsindige salmepopsange og sin virtuose musikalske spændvidde, giver plads til både uforfalsket juleglæde og dén julesorg, mange af os må bære med os i livet

Pris: 100kr. som du overføre til mobile pay: 655756 (skriv HYMNS) - billetter kan også købes i døren, medmindre der bliver udsolgt ❤️ Vi glæder og helt vildt

Kærligst Skelgårdskirkens kærligheds TEAM❤️