Familie yogadag

Lørdag d. 11. februar 2023, Kl. 11:00 til kl. 12:30

Vi gentager succesen fra sidst, når vi endnu en gang inviterer til FAMILIEDAG i kirkerummet.

Så tag dit barn/barnebarn/lånebarn i hånden, når vi igen åbner døren til det smukke kirkerum, og inviterer til en formiddag med fokus på yoga, leg & nærvær ❤️

Eventet er for børn mellem 5-11 år og kun en voksen pr. barn, så I må slås om pladsen 😍🫣

Vores smukke kirkerum vil danne rammerne for denne dag, hvilket giver en oplevelse af storhed og stilhed.

Vi vil bruge vores krop og åndedræt, vi vil bevæge og strække os, danse, synge, lege og slappe af, på en måde som giver balance, glæde & kreativitet til krop, sind og ånd.

Vi afslutter med massage og derefter vafler.

Praktiske oplysninger:

Da der kun er begrænset plads, skal I tilmelde jer til Emma på telefon: 60 47 72 64

eller mail: Emmamalmquistyoga@gmail.com

Arrangementet er gratis 🙃

Medbring gerne egen yogamåtte og højt humør

Jeg glæder mig til endnu en hyggelig formiddag i kirkerummet.

Namasté og yogi knus fra Emma