Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Skelgårdskirken
Hvor du hører hjemme

Åndedræt og hjertemeditation / ved Kamilla Bugge

Dato
Torsdag d. 27. april 2023, Kl. 18:00 til kl. 19:00
Sted
Sindingvej 9, 2770 Kastrup, Sindingvej, 2770 Kastrup
Medvirkende
Kamilla Bugge

En aften andagt med fokus på åndedrættet og hjertet og den energi og kraft vi kan opleve ved at tune opmærksomheden ind på åndedrættet og hjertet.

Åndedrættet er ilt og dermed livets essens, og jeg vil guide simple forskellige åndedrætsøvelser, - og det er ikke blot for at fordybe vores indåndinger, for der ligger meget mere i det.

Når vi begynder at lære at kontrollere vores åndedræt, involverer vi ikke alene den fysiske krop og vores nervesystem, men i lige så høj grad vores psyke og hjertets aktivitet. Jeg vil undervejs implementere lidt mere viden omkring åndedrættets livskraft.

Hjertet symboliserer kærlighed, og denne aften vil åndedrættet og hjertet åbne op for livets evige kilde af kærlighed.

Praktisk: Denne aften andagt bliver en blanding mellem åndedrætsøvelser, guidet meditation og lytten til afspændende meditations musik.

Alle kan være med.

Hver gang min yogalærer eller en af de andre yogier nævnte Gud, lagde min lærer sine hænder på sit hjerte og sagde: Her bor Gud, og hver en ind- og udånding er en ofring til ham.

En aften hvor det feminine og det maskuline smeltes sammen i vores hjerter, og vores fokus på åndedrættet skaber nærvær og en stille men evig visdom bor i stilheden

Du er velkommen til at tage en måtte med og ligge ned undervejs

arrangementet er ganske gratis ❤️

Jeg glæder mig til at trække vejret sammen med jer

Kærligst Sognepræst Kamilla Bugge