Minikonfirmander

Minikonfirmander er et tilbud til børn i 3. klasse på Skelgårdskolen og Pilegårdsskolen. Vi går på opdagelse i kirken, hører Bibelens fortællinger, leger, synger, beder, tager på tur og hygger os sammen.
Minikonfirmandundervisningen er en uhøjtidelig introduktion til kirke og kristendom og en god baggrund for den egentlige konfirmationsforberedelse i 8. klasse. Alle børn er velkommen at deltage, man behøver ikke være kristen- men nysgerrig og motiveret til at lære mere.

Starttidspunkt for foråret 2021 vil blive annonceret på hjemmesiden, og i 3:e klasserne på skolen. Forårs holdet  fra Pilegårdsskolen 2020 der fik deres forløb afbrudt af nedlukningen kom tilbage i sommerferien og færdiggjorte minikonfirmand forløbet.

I er velkommen at kontakte sognemedhjælper Nicole Kruckenberg Breum tlf 20 18 41 33, mail nicole@skelgaardskirken.dk med eventuelle spørgsmål.

Mini K kalender

Der er ingen begivenheder.