Minikonfirmander er et tilbud til børn i 3. klasse på Skelgårdskolen og Pilegårdsskolen.. Børnene inddeles i hold, og vi går på opdagelse i kirken, hører Bibelens fortællinger, leger, synger, beder, tager på tur og hygger os sammen.
Minikonfirmandundervisningen er en uhøjtidelig introduktion til kirke og kristendom og en god baggrund for den egentlige konfirmationsforberedelse i 8. klasse. Det anbefales alle børn at deltage.

Starttidspunkt for foråret 2020 vil blive annonceret på hjemmesiden, og i 3:e klasserne på skolen. Forårs holdet er fra Pilegårdsskolen og det vil være torsdag eftermiddag.

Skelgårdsskolens  minikonfirmander er færdige for nu med diplom uddeling og afslutning.

I er velkommen at kontakte sognemedhjælper Nicole Kruckenberg Breum tlf 20 18 41 33, mail nicole@skelgaardskirken.dk med eventuelle spørgsmål.