Minikonfirmander er et tilbud til børn i 3. klasse på Skelgårdskolen og Pilegårdsskolen.. Børnene inddeles i hold, og vi går på opdagelse i kirken, hører Bibelens fortællinger, leger, synger, beder, tager på tur og hygger os sammen.
Minikonfirmandundervisningen er en uhøjtidelig introduktion til kirke og kristendom og en god baggrund for den egentlige konfirmationsforberedelse i 8. klasse. Det anbefales alle børn at deltage.

Starttidspunkt for efteråret 2019 vil blive annonceret på hjemmesiden, og der er blevet inviteret i 3:e klasserne på skolen.

For Skelgårdsskolen  er der minikonfirmandhold om onsdagen fra 23. oktober,  kl. 14.15-15.45, frem til 8 januar 2020..

I er velkommen at kontakte sognemedhjælper Nicole Kruckenberg Breum tlf 20 18 41 33, mail nicole@skelgaardskirken.dk med eventuelle spørgsmål.