Luther gode samtaler

KirkeHøjskole-aftner om et kristenmenneskes frihed
28. september 2017

KirkeHøjskole-aften Luther gode samtaler

Forandringer kommer udefra.

Den KirkeHøjskole er en del af Skelgårdskirkens fejring af 500 års reformationsjubilæet.

Provst Poul Bo Sørensen vil komme med et oplæg om centrale temaer, som vores kirkes reformator, Martin Luther, rejste. For Luther var der fuldstændig sammenhæng mellem hans læsning af Bibelen, troen og den måde dagliglivet skulle leves på.

Efter oplægget er der lagt op til samtale om, hvad det betyder for os i dag.

Vi tager udgangspunkt i samtalebogen Frihed, skrevet af nu afdøde biskop Niels Henrik Arendt. Bogen kan med fordel skaffes og læses forud for HøjSkole-aftenen.

Tilmelding til: pbbs@km.dk

Luther læsninger

Tårnby Hovedbibliotek. Møderum 2
Studiekreds ved Poul Bo B. Sørensen

Over tre onsdage i efteråret læser vi tre helt centrale folkelige skrifter af Martin Luther, som på hver sit område inden for kirke- og samfundsliv forandrer verden. Provst Poul Bo B. Sørensen fra Skelgårdskirken leder os sikkert igennem Luthers skrifter.

Studiekredsen er en del af programmet for Reformationsjubilæum i Tårnby 2017 som er et samarbejde mellem Tårnby kommunebiblioteker og kirkerne i Tårnby.

Hent hele programmet her.

Onsdag d. 11. oktober kl. 16.00-17.30
Første læsning er de berømte teseopslag De 95 teser, som antændte
reformationens ild.
Onsdag d. 1. november kl. 16.00-17.30
Anden læsning er Om et kristenmenneskes frihed, som nyformulerer
mennesket i verden og i forhold til Gud.
Onsdag d. 8. november kl. 16.00-17.30
Tredje læsning er uddrag af Om kirkens babyloniske fangenskab.

Gratis billetter printes på taarnbybib.dk eller på biblioteket.
Begrænset antal pladser.